O nama

Pružamo usluge projektiranja, izvođenja, opremanja i održavanja bazena svih veličina i namjena.

Svaki projekt, bez obzira na zahtjevnost, jednako nam je važan jer odražava našu misiju KONTINUIRANO ZADOVOLJSTVO svakog korisnika.

Svatko ima svoju predstavu idealnog ljeta. Nekome to predstavlja knjiga u desnoj i koktel u lijevoj ruci, drugome opet pogled na tirkizni horizont, koji se protže pred njegovim očima. Mi ćemo vam u najvrelijim danima ljeta stvoriti sliku savršenog horizonta s baznom prema Vašim željama, koji će Vasu najvećoj vrućini zvati pod svoju površinu. Na vremenske prilike ne možemo utjecati, no zanimat će nas mjesto koje Vam je na raspolaganju iza kuće te na kojem biste željeli provesti svoje ljeto iz snova. Ništa nije više osvježavajuće nego baciti se  u obližnji bazen za vrijeme vrućih ljetnih dana. To može biti i bazen u Vašem vrtu! Opišitee nam Vaše snove jer smo specijalizirani za izgradnju bazena za privatnu upotrebu.

Koristimo tehnologiju armirano-betonskih bazena, opremu vrhunskih svjetskih proizvođača i kvalificirani smo primjeniti je na najzahtjevnije projekte. Betonski bazeni najčešća su izvedba bazena. Izrađena betonska konstrukcija oblaže se folijom ili keramičkim pločicama. Njihova posebnost je u tome što možete birati veličinu i oblik bazena i bazenskih stepenica.

Rekonstrukcije, adaptacije i zamjene sustava za održavanje vode zahtjevni su poslovi koje izvodimo s velikim uspjehom.

Savjetovat ćemo Vam i projektirati najbolje rješenje s obzirom na Vaše želje, prostor, teren, okoliš i način izvedbe. Materijali i oprema koje koristimo rezultat su najnaprednije tehnologije i osiguravaju Vam BEZBRIŽNO UŽIVANJE I JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE.

Ukoliko tražite partnera koji će ispuniti sve Vaše zamisli i želje vezano za projektiranje i izgradnju bazena; NA PRAVOM STE MJESTU!.